DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра соціальної медицини, громадського здоров’я, медичного та фармацевтичного права >
Наукові праці. (Соціальна медицина) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14701

Название: З історії міжнародного медичного права
Авторы: Крячко, Д. В.
Аніщенко, Михайло Анатолійович
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Крячко Д. В. З історії міжнародного медичного права / Д. В. Крячко, М. А. Аніщенко // Соціальні, правові та управлінські аспекти розвитку охорони здоров᾽я: проблеми, перспективи, світовий досвід : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конференції, м. Льорет-де-Мар, 05 лютого 2021 р.– Льорет-де-Мар, 2021. – С. 82-84.
Аннотация: Більшість дослідників вважають, що медичне право виникло як галузь міжнародного права на Шостій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я у 1953 р. Дослідивши пропозицію уряду Бельгії про проведення досліджень, пов’язаних з міжнародним медичним правом та порівняльним законодавством в галузі охорони здоров’я, Асамблея прийняла Резолюцію № 6.40, у якій запропонувала організувати дослідженні проблем міжнародного медичного права [1]. Попередня робота була проведена Виконавчим комітетом Всесвітньої організації охорони здоров’я, яка розглянула різні точки зору багатьох урядів, наукових, громадських організацій та приватних осіб про необхідність вивчення проблем міжнародного медичного права. Отримані відповіді свідчили про загальну зацікавленість у дослідження та розробці цієї проблеми.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14701
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Соціальна медицина)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с82-84.pdf389,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь