DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мовної та загальнотеоретичної підготовки >
Наукові праці. (Мовна підготовка) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15208

Название: Особливості навчання фонетики української мови як іноземної у закладах вищої освіти
Авторы: Новосьолова, Альона Костянтинівна
Дата публикации: 2020
Издатель: Херсон : Молодий вчений
Библиографическое описание: Новосьолова А. К. Особливості навчання фонетики української мови як іноземної у закладах вищої освіти / А. К. Новосьолова // Концептуальні шляхи реформування та розвитку педагогічних наук : матеріали ІІ наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 22-23 трав. 2020 р.). – Херсон : Молодий вчений, 2020. – С. 37-42.
Аннотация: На сучасному етапі розвитку суспільства є необхідність розробляти, впроваджувати і розвивати ефективну систему полікультурної освіти, бо представники різних країн і народів проявляють інтерес до навчання в закладах вищої освіти України. Обов’язковою умовою одержання диплому про вищу освіту в Україні є вивчення державної мови. Успішність навчання та складання практики залежить від рівня мовного розвитку студента-іноземця. Фонетика сприяє формуванню в іноземних студентів навичок усного мовлення. Без фонетичних вмінь і навичок неможливі будь-які комунікативні акти, тобто неможливе спілкування. В процесі навчання мови як іноземної саме на фонетичному рівні, початковому етапі повинні бути сформовані в студентів-іноземних громадян артикуляційні, інтонаційні навички для усвідомлення звукового ладу мови, яка вивчається. Навички фонетичного оформлення мови вважаються сформованими, коли студент автоматично, швидко і стабільно сприймає й відтворює звук.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15208
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Мовна підготовка)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С. 37-42.pdf282,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь