DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра суспільних дисциплін >
Наукові праці. (Суспільні дисципліни) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/18322

Название: Соціальна філософія медицини - науково-інтелектуальний проєкт Запорізького державного медичного університету
Авторы: Утюж, Ірина Геннадіївна
Волкова, В. В.
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2023
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Утюж І. Г. Соціальна філософія медицини - науково-інтелектуальний проєкт Запорізького державного медичного університету / І. Г. Утюж, В. В. Волкова // Соціально-етичні та деонтологічні проблеми сучасної медицини (немедичні проблеми в медицині) : зб. матеріалів IV міжнар. наук.-практ. конференції, м. Запоріжжя, 23-24 лютого 2023 р. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2023. – С. 10-14.
Аннотация: Сьогодні ми зібрались на ІV Міжнародній конференції «Соціально-етичні та деонтологічні проблеми сучасної медицини (немедичні проблеми в медицині)». Зрозуміло, що це ще невеликий термін буття для наукового зібрання, але щоб ця конференція відбулась, повинен був скластись науковий простір ідейних натхненників, науковців з великої літери, мудрих людей, які в непростий час критично осмислюють роль медицини та охорони здоров’я в нашому сучасному суспільстві, формують питання збереження соціальної культури, зокрема збереження і формування морально-етичного простору медичної сфери. До того ж відзначимо, що питання, пов’язані зі здоров’ям, дедалі більше впливають на функціонування систем соціального забезпечення та розвитку.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/18322
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Суспільні дисципліни)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с10-14.pdf566,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь