DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра клінічної лабораторної діагностики >
Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21081

Название: Біологічна хімія : практикум для сам. аудиторної роботи та позааудиторної підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок-Б»
Авторы: Павлов, Сергій Васильович
Баранова, Людмила Володимирівна
Біленький, Сергій Андрійович
Бухтіярова, Ніна Вікторівна
Левченко, Катерина Віталіївна
Бурлака, Кристина Анатоліївна
Робота, Дмитро Вадимович
Дата публикации: 2023
Издатель: Запорізький державний медико-фармацевтичний університет
Библиографическое описание: Біологічна хімія : практикум для сам. аудиторної роботи та позааудиторної підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок-Б» / С. В. Павлов, Л. В. Баранова, С. А. Біленький [та ін.] ; за заг. ред. С. В. Павлова. – Запоріжжя : [ЗДМУ], 2023. – 110 с.
Аннотация: Запропонований практикум є необхідним навчальним посібником для вивчення біохімії студентами третього курсу ІІ медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Практикум містить тематичний план лекцій та практичних занять. Для кожного заняття вказана актуальність теми, що вивчається, мета заняття, перелік теоретичних питань для підготовки. Зміст і об’єм практикуму відповідають кількості годин, які відведені на вивчення модулю 1 змісту відповідних розділів робочої програми з клінічної біохімії для студентів спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». В практикумі міститься вся необхідна інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання змістових модулів та підсумкового контролю. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, підсумкового контролю та здачі ліцензійного іспиту «КРОК-Б».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21081
ISSN: 616-074(075.8+076)
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Біологічна хімія 3 курс 2023_N.pdf1,28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь