DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра клінічної лабораторної діагностики >
Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21098

Название: Клінічна біохімія обміну речовин : навч.-метод. посіб. для сам. підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок-Б»
Авторы: Павлов, Сергій Васильович
Горбачова, Світлана Василівна
Біленький, Сергій Андрійович
Бухтіярова, Ніна Вікторівна
Баранова, Людмила Володимирівна
Левченко, Катерина Віталіївна
Нікітченко, Юлія Вікторівна
Бурлака, Кристина Анатоліївна
Робота, Дмитро Вадимович
Марічева, Олена Олександрівна
Дата публикации: 2021
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Клінічна біохімія обміну речовин : навч.-метод. посіб. для сам. підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок-Б» / С. В. Павлов, С. В. Горбачова, С А. Біленький [та ін.] ; за заг. ред. С. В. Павлова. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. – 135 с.
Аннотация: Запропонований посібник є необхідним навчальним посібником для вивчення клінічної біохімії студентами четвертого курсу медичних факультетів спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Посібник містить тематичний план лекцій та практичних занять з клінічної біохімії (модуль 1). Для кожного заняття вказана актуальність теми, що вивчається, мета заняття, перелік теоретичних питань для підготовки. Обов’язковими елементами викладення змісту виконання лабораторних робіт є детальне роз’яснення принципів методу та безпосередньо методики виконання роботи, клініко-діагностичне значення методу в практичній медицині. Зміст і об’єм посібнику відповідають кількості аудиторних годин, які відведені на вивчення модулю 2 (3 кредити/90 годин), змісту відповідних розділів робочої програми з клінічної біохімії для студентів спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування» в умовах кредитно-модульної системи навчання. В посібнику міститься вся необхідна інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання змістових модулів та підсумкового модульного контролю з модулю 1. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, модульного контролю та здачі ліцензійного іспиту «КРОК-Б».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21098
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
НМП КБХ 2021.pdf2,16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь