DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра клінічної лабораторної діагностики >
Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21104

Название: Алгоритми та стандарти лабораторних досліджень. Модуль 1 : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок-2» студ. І курсу II мед. ф-ту спец. 224 «Технології діагностики та лікування»
Авторы: Павлов, Сергій Васильович
Біленький, Сергій Андрійович
Горбачова, Світлана Василівна
Бухтіярова, Ніна Вікторівна
Баранова, Людмила Володимирівна
Левченко, Катерина Віталіївна
Нікітченко, Юлія Вікторівна
Бурлака, Кристина Анатоліївна
Робота, Дмитро Вадимович
Марічева, Олена Олександрівна
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Алгоритми та стандарти лабораторних досліджень. Модуль 1 : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок-2» студ. І курсу II мед. ф-ту спец. 224 «Технології діагностики та лікування» / С. В. Павлов, С. А. Біленький, С. В. Горбачова [та ін.] ; за заг. ред. С. В. Павлова. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2020. – 123 с.
Аннотация: Запропонований практикум є джерелом необхідного навчального матеріалу для вивчення дисципліни «Алгоритми та стандарти лабораторних досліджень» студентами першого курсу магістратури ІІ медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Практикум містить тематичний план практичних занять з модулю 1. Для кожного заняття вказана, мета заняття, перелік теоретичних питань для підготовки. Зміст і об’єм практикуму відповідає кількості годин, які відведені на вивчення модулю 1 (3 кредити/90 годин), змісту відповідних розділів робочої програми для студентів 1 курсу медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування» в умовах кредитно-модульної системи навчання. Практикум містить всю необхідну інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання підсумкового модульного контролю з модулю 1. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, модульного контролю та здачі ліцензійного іспиту «КРОК-2».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21104
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Практикум Доказова медицина_Проверила.pdf794,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь