DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра клінічної лабораторної діагностики >
Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21115

Название: Лабораторна діагностика в ендокринології. Модуль 1 : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять студ. ІІІ курсу II мед. ф-ту спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування»
Авторы: Павлов, Сергій Васильович
Горбачова, Світлана Василівна
Біленький, Сергій Андрійович
Бухтіярова, Ніна Вікторівна
Баранова, Людмила Володимирівна
Левченко, Катерина Віталіївна
Бурлака, Кристина Анатоліївна;
Нікітченко, Юлія Вікторівна
Робота, Дмитро Вадимович
Марічева, Олена Олександрівна
Дата публикации: 2021
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Лабораторна діагностика в ендокринології. Модуль 1 : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять студ. ІІІ курсу II мед. ф-ту спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» / С. В. Павлов, С. В. Горбачова, С. А. Біленький [та ін.] ; за заг. ред. Павлова С. В. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. – 120 с.
Аннотация: Запропонований практикум є необхідним навчальним посібником для вивчення дисципліни «Ендокринологія з оцінкою результатів досліджень» студентами третього курсу ІІ медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Практикум містить тематичний план лекцій та практичних занять з модулю 1. Для кожного заняття вказана актуальність теми, що вивчається, мета заняття, необхідний для підготовки теоретичний матеріал з теми, перелік теоретичних питань для підготовки. Обов’язковими елементами практикуму є матеріали відповідного тестового самоконтролю для студентів з кожної теми. Зміст і об’єм практикуму відповідають кількості аудиторних годин, які відведені на вивчення модулю 1 (1,5 кредиту/45 годин), змісту відповідних розділів робочої програми з ендокринології з оцінкою результатів досліджень для студентів спеціальності «Лабораторна діагностика» в умовах кредитно-модульної системи навчання. В практикумі міститься вся необхідна інформація щодо індивідуальної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання підсумкового модульного контролю з модулю 1. Все вище зазначене допоможе студентам в підготовці до практичних занять та модульного контролю.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21115
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Лабораторна діагностика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Практикум. Ендокринология 2021.pdf1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь