DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мікробіології, вірусології та імунології >
Наукові праці. (Мікробіологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/22744

Название: Вплив температурних режимів зберігання на мікробіологічну стабільність харчових продуктів
Авторы: Рильський, О. Ф.
Крупєй, Кристина Сергіївна
Семененко, Т. Д.
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2025
Библиографическое описание: Рильський О. Ф. Вплив температурних режимів зберігання на мікробіологічну стабільність харчових продуктів / О. Ф. Рильський, К. С. Крупєй, Т. Д. Семененко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку природничих, медичних та фармацевтичних наук : зб. матеріалів ХІ регіон., І Всеукр. наук.-практ. конф. (26 квіт. 2025 р.). - Запоріжжя : ЗНУ, 2025. - С. 35-36.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/22744
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Мікробіологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
!с35-36.pdf597,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь