|
IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мікробіології, вірусології та імунології >
Наукові праці. (Мікробіологія) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/23658
|
| Название: | Температурні умови як фактор мікробіологічної безпеки харчових продуктів в умовах нестабільного електропостачання |
| Авторы: | Крупєй, Кристина Сергіївна Рильський, О. Ф. |
| Ключевые слова: | тези доповідей |
| Дата публикации: | 2025 |
| Библиографическое описание: | Крупєй К. С. Температурні умови як фактор мікробіологічної безпеки харчових продуктів в умовах нестабільного електропостачання / К. С. Крупєй, О. Ф. Рильський // XVI з’їзд товариства мікробіологів України ім. С. М. Виноградського : тези доп. 2-6 черв. 2025 рік, Тернопіль. - Київ, 2025. - С. 40. |
| URI: | http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/23658 |
| Располагается в коллекциях: | Наукові праці. (Мікробіологія)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|