DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мікробіології, вірусології та імунології >
Наукові праці. (Мікробіологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/23658

Название: Температурні умови як фактор мікробіологічної безпеки харчових продуктів в умовах нестабільного електропостачання
Авторы: Крупєй, Кристина Сергіївна
Рильський, О. Ф.
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2025
Библиографическое описание: Крупєй К. С. Температурні умови як фактор мікробіологічної безпеки харчових продуктів в умовах нестабільного електропостачання / К. С. Крупєй, О. Ф. Рильський // XVI з’їзд товариства мікробіологів України ім. С. М. Виноградського : тези доп. 2-6 черв. 2025 рік, Тернопіль. - Київ, 2025. - С. 40.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/23658
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Мікробіологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с40.pdf764,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь